Netwerk Kunst en Cultuur 23-24

Doel:

Een netwerkgroep met collega’s die de passie Kunst en Cultuur delen en hier vorm aan (willen) geven in hun werk. De bijeenkomsten hebben tot doel elkaar te inspireren, kennis en informatie uit te wisselen, te leren van en met elkaar.

 

Doelgroep:

Vakdocent BEVO of muziek, cultuur coördinatoren, leerkrachten met een passie voor Kunst en Cultuur.

 

Inititatief nemer:

Ik ben Renate Landsman en werk als leerkracht op daltonschool De Waterkant. Schooljaar 21-22 rondde ik de opleiding tot cultuurbegeleider af. Een opleiding waarin ik veel geleerd heb over cultuuronderwijs, creativiteit, verschillende kunstdisciplines en verandermanagement. Wat is het leuk om hier mee bezig te zijn! Op De Waterkant vervul ik de rol als cultuurcoördinator. In die rol merk ik hoe leuk het is om met collega's te werken aan cultuuronderwijs. Samen ervoor zorgen dat alle kinderen in aanraking komen met kunst en cultuur en dat kinderen zich creatief kunnen ontwikkelen. Het lijkt mij ontzettend leuk als wij daar samen bovenschools ook over na kunnen denken! Vandaar de uitnodiging voor dit netwerk. Voor iedereen die zich met het onderwerp verbonden voelt!

 

Inhoud :

 

Dit netwerk is in schooljaar 22-23 gestart en bepaalt samen, op basis van een inventarisatie in de groep, wat de inhoud is van de bijeenkomsten. 

 

 

Voorbereiding: 
• Facultatief een presentatie geven over eigen successen / werkervaring