Met Sprongen Vooruit 23-24

Let op! Korting voor AWBR medewerkers

 

 

Algemene informatie cursussen

Onze cursussen bestaan 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. Bij aanvang van de cursus ontvangen alle deelnemers een cursusmap met daarin de sheets van de cursus en een rekenspellenboek met daarin meer dan 150 rekenspellen en oefeningen. De cursussen hebben een studiebelasting van 40 uur. Na voltooiing van de cursus ontvangt de cursist een certificaat met daarop het aantal studie-uren.Met Sprongen Vooruit kenmerkt zich door de interactieve klassikale setting waarin de leerlingen in groep 1 t/m 8 uitdaagt. Deze uitdaging betreft bijvoorbeeld het laten maken van eigen producties binnen alle domeinen, tijdens alle fasen en op alle niveaus van het handelingsmodel. Leerkrachten honoreren de eigen inbreng van leerlingen gedurende de lessen.

In de cursussen komt qua didactiek aan bod:

  • Theoretische verdieping en wetenschappelijke inzichten
  • Kennis en inzicht in de leerlijn om het onderwijsprogramma te kunnen plannen op basis van formatief handelen
  • Modelcontexten en ondersteunende modellen
  • Ruime keuze aan werkvormen, interactieve, klassikale oefenlessen, beweging voor binnen en buiten, liedjes, versjes en dans, inzetten van prentenboeken, inrichten van rekenhoeken, voeren van rekengesprekken, laten maken van eigen producties, gebruik van rekenmaterialen en rekenspellen.

 

Onze cursussen bestaan 4 bijeenkomsten van 2,5 uur. Bij aanvang van de cursus ontvangen alle deelnemers een cursusmap met daarin de sheets van de cursus en een rekenspellenboek met daarin meer dan 150 rekenspellen en oefeningen. De cursussen hebben een studiebelasting van 40 uur. Na voltooiing van de cursus ontvangt de cursist een certificaat met daarop het aantal studie-uren.

Wij verzorgen Incompany cursussen voor groepen vanaf 20 deelnemers per cursussoort (groep 1&2 Basis, 1&2 Vervolg, 3&4 Basis, 3&4 Vervolg, 5&6 Basis, 5&6 Vervolg, 7&8 Basis en onderwijsassistent). Bij deze cursussen zijn data en tijden in overleg met de opleider.

 

Zijn er minder dan 20 deelnemers per cursusgroep kan er worden ingeschreven op de reguliere cursussen welke te vinden zijn op onze site www.metsprongenvooruit.nl. Ook bij deze cursussen bestaat de mogelijkheid om de cursus op locatie te geven. De cursus blijft dan vermeld op onze website zodat er ook andere belangstellenden kunnen aansluiten.De kosten voor onze cursussen bedragen in schooljaar 2023-2024 €595 per deelnemer. Bij een gelijktijdige inschrijving van 10 deelnemers bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een groepskorting van €50 per deelnemer en vanaf 20 deelnemers een groepskorting van €75 per deelnemer.Bekijk voor een uitgebreid overzicht de online versie van de brochure 23-24Kortingscode voor medewerkers van AWBR

Wanneer je aan het eind van het bestelproces de kortingscode 232241AWBR50 invult krijg je € 50 korting op de cursusprijs!

 

Online inschrijven

  • Ga naar www.metsprongenvooruit.nl
  • Selecteer een cursus en vul uw plaats in
  • Kies uit de getoonde selectie een cursus en klik op 'inschrijven'.
  • Vul uw (school)gegevens in, voer de actiecode in en rond uw inschrijving af.